4.div Nordmøre og Romsdal: Dahle tapte 5-6 for Træff2

32

Dahle var verter for Træff2 da de møttes til seriekamp 31.mai. Hele 11 mål ble scoret og det var bortelaget som kunne reise hjem med 3 poeng etter 6-5 seier over Dahle. Ved pause sto det 2-5.

Målmaskinen Jonas Tømmerdal Frøner scoret 2 mål for hjemmelaget, det samme gjorde lagkamerat Elias Pettersen Høgseth. Det siste hjemmemålet ble signert Johannes Andreas  Aslaksen.

Hos bortelaget ble Nikolai Viken Tornes eneste 2-målsscorer.

Jonas Tømmerdal Frøner er forøvrig toppscorer i divisjonen med sine 20 fulltreffere.

Dahle finner vi på en 6.plass med 16 poeng, mens Træff2 er å finne på 4.plass med 23 poeng. Åndalsnes er på topp med 28 poeng etter 11 spilte kamper. Malmefjorden er sist med 6 poeng.

Vestfold 4.div: Anders Sebastian Gustavsen scoret hatrick da Åsgårdstrand vant 5-1 over Re FK – Fotballnerd.no

her følger et referat fra 5-6 tapet fra facebook-gruppa til Dahle:

Himmel å hælvett i Parken

I 39 minutter opplevde vi det absolutte mareritt i kveldens 4. divisjons kamp mot Træff 2. De frammøtte dro fram salmeboken, her trengte man hjelp fra langt mer enn den 12. mann. Heldigvis kom dagens match sponsor, skulle vise seg å ha større effekt enn snåsamannen.

Træff sto med utrolige 5 nettkjenninger før våre gutter våkna.

Elias P. Høgset hadde en i tverla i Træff’s periode, men 42. Minutt fikk han uttelling. Det ble tygget antidepressiva av ville fy på tribunen, men samme villmink satte sannelig nok et mål 2 minutter senere, hvilket gjorde at d ikke så helt bekmørkt ut til pause. Det ble mumlet noe om at det av og til er god sport i å gi byttet et forsprang, men 5 mål var utvilsomt i overkant generøst. Men med 2 reduseringer var det tross alt hope in the hanging snor.

Vi vet ikke hva som ble sagt i pausen, men hva enn det var så funka d. Dahle skulle eie andreomgangen.

I det 59. Minutt dukket divisjonens toppscorer opp og reduserte til 3-5. det ble umiddelbart fart på tribunen når en lokal vismann påpekte at 5-0 er en farlig ledelse i breddefotballen. Han skulle nesten få rett.

Johannes Aslaksen brenner av og sannelig sier jeg eder, det står 4-5 i det 76. Minutt.

Nå hang Træff i tauene og det var ikke usannsynlig at hjemmelaget kunne snu dette.

Gjestene fra Moille ødelegger dermed hele moroa med et nytt mål i det 86. Minutt. Vi har sluppet inn vanvittige 6 mål på hjemmebane.

Jonas setter sitt 2. for dagen i overtiden, men det ender med 5-6 tap.

Coach Husby og gutta får legge dette bak seg og jobbe ufortrødent videre. Laget har utvilsomt både kapasiteten og ferdighetene som trenges, men vi må bli gjerrigere bakover. For å tape slike kamper suger dynge, sitat: Per Willy Pettersen, Dahle IL.

all info fra 4.div, Normøre og Romsdal, finner du HER

Finnmark 4.div: 12 forskjellige målscorere da Norild vant 15-0 mot Nordlys! – Fotballnerd.no