Offisielt: Magnus Powell klar for ny jobb

294
Magnus Powell flytter til Færøyene. Foto: Skjermdump, Youtube.

Etter å ha forlatt Östersunds FK i september, har Magnus Powell nå funnet sitt neste treneroppdrag. Den svenske treneren tar over som hovedtrener for den færøyske klubben KÍ Klaksvík fra og med neste sesong.

Powell hadde ansvaret for Östersunds FK fra 2022, men etter at samarbeidet ble avsluttet i september 2023, har han vært på utkikk etter nye utfordringer. Nå har han signert en kontrakt med KÍ Klaksvík som strekker seg fram til 2026.

Klubben, som er et av toppslagene på Færøyene, har store ambisjoner, og Powell ser frem til å lede laget.

– Jeg er veldig glad for å komme til KÍ. Det er et topplag med store ambisjoner, og jeg ser fram til dette, sier Powell, og fortsetter:

- Annonse -

– Jeg er virkelig spent på å komme til Klaksvík. Jeg kommer til å bli kjent med klubben og folket bedre før jeg offisielt begynner som trener.

KÍ Klaksvík ligger på 2.plass på tabellen med norske Espen Haug som trener. En plass de vil inneha også når sesongen er ferdigspilt. To kamper igjen av sesongen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -