Stor avgjørelse i horisonten: Manchester City setter frist for Guardiola

190
Pep Guardiola skal ha fått en frist for å avklare sin fremtid i Manchester City. Foto: Skjermdump, Youtube.

Pep Guardiola nærmer seg slutten av sin nåværende kontrakt med Manchester City, og spekulasjoner rundt hans fremtid har begynt å sirkulere.

Det faktum at klubbens fotballdirektør, Txiki Begiristain, planlegger å forlate sin stilling ved slutten av sesongen, har ført til ytterligere antagelser om at Guardiola kanskje også forlater klubben.

Manchester City ønsker imidlertid å beholde Guardiola og håper å få en avgjørelse om hans fremtid innen utgangen av 2024, ifølge ESPN.

Dette vil gi dem tid til å lete etter en ny manager dersom Guardiola bestemmer seg for å dra.

- Annonse -

En av kandidatene som nevnes som mulig etterfølger, er Ruben Amorim fra Sporting CP. Dette kan virke naturlig, ettersom Hugo Viana nylig ble annonsert som Citys kommende fotballdirektør fra sommeren 2025.

The Athletic rapporterer at Amorim er en av favorittene til å ta over som manager, men understreker at det ikke nødvendigvis betyr at han får jobben bare fordi Viana kommer til klubben.

Hvis dette blir Guardiolas siste sesong, vil han forsøke å avslutte med stil ved å sikre sitt femte ligamesterskap på rad.

Samtidig står Manchester City overfor utfordringer utenfor banen, da klubben er anklaget for 115 brudd på økonomiske regler i Premier League.

Les også: Manchester United står overfor risiko for poengtrekk

En avgjørelse om disse anklagene er forventet i løpet av det neste året.

Erling Braut Haalands norske scoringsrekord på landslaget: En fotballhistorie i vekst

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -