Stor kontrakt til Salah kan være på vei

112
Mohamed Salah kan havne i MLS. Foto: Skjermdump, Youtube.
Liverpools angrepsrekke har levert glimrende prestasjoner så langt denne sesongen, med Mohamed Salah og Luis Diaz som to av de mest sentrale spillerne. Begge har bidratt med sterke resultater for laget.

Selv om Salah nå er 32 år gammel, viser han ingen tegn på å miste fart eller form. Faktisk spiller han bedre enn noen gang.

Det er imidlertid merkbart at Salah ikke alltid er like aktiv gjennom hele kampen som før. Han kan være mer anonym i lange perioder, før han plutselig dukker opp og avgjør kampen til Liverpools fordel.

Til tross for at angrepsspillet fungerer godt for Liverpool akkurat nå, står klubben foran en utfordring. Salahs kontrakt går ut neste sommer, og han har ennå ikke fornyet den.

Les også: Nesten Liverpool-spiller: Hadde personlig møte med Klopp

- Annonse -

Les også: Liverpool kan gjøre et uventet kjøp: Tidligere United-spiller i sikte

Dersom Liverpool og Salah skulle velge å skille lag, vil klubben stå overfor en stor utfordring neste sesong.

Ifølge Give Me Sport er den kommende MLS-klubben San Diego villig til å tilby Salah en lukrativ kontrakt. Dette vil være en stor signering for den nye klubben.

Liverpool må begynne å forberede seg på en fremtid uten Salah. Selv om Federico Chiesa ble hentet i sommer, vil klubben sannsynligvis trenge ytterligere forsterkninger i angrepsrekka hvis Salah bestemmer seg for å dra.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -