Tysk overraskelseskandidat: Kan erstatte Ten Hag

804
Manchester United sonderer markedet for trenere. Foto: Skjermdump, Youtube.

Edin Terzic, 41 år gammel og for tiden trener for Borussia Dortmund, blir nå nevnt som en mulig etterfølger til Erik ten Hag i Manchester United.

Terzic ledet Dortmund til Champions League-finalen forrige sesong, før han trakk seg i juni. Nå rapporteres det at han er på listen over kandidater som kan ta over dersom United bestemmer seg for å avslutte samarbeidet med ten Hag, som for tiden er under hardt press.

Ifølge The Sun har Terzic støtte blant noen av de viktigste skikkelsene på Old Trafford. Han har fått solid erfaring fra både England og Tyskland gjennom sin trenerkarriere.

Terzic har sin trenerutdannelse fra England, hvor han har samarbeidet med flere store navn innen fotball, inkludert Graham Potter, som også har blitt koblet til United-jobben.

- Annonse -

Den tyske treneren har også erfaring som assistent for Slaven Bilic i West Ham, noe som gir ham ytterligere internasjonal erfaring.

Flere andre trenere har tidligere vært vurdert som mulige kandidater til å ta over for ten Hag, inkludert Gareth Southgate, Thomas Tuchel, og nåværende assistenttrener Ruud van Nistelrooy.

Les også: – Manchester United skulle aldri solgt han til Arsenal

Les også: Erik ten Hags stilling henger i en tynn tråd: Ratcliffe stiller kritiske spørsmål

Ten Hag er sikker på at han fortsatt vil være ved roret i den kommende kampen mot Brentford, selv om klubbledelsen ikke har kommet med noen offisiell uttalelse etter et viktig møte tidligere denne uken.

Manchester United befinner seg for øyeblikket på 14. plass i Premier League.

Forrige sesong var også preget av spekulasjoner om ten Hags avgang, men en uventet FA-cuptriumf over Manchester City forlenget hans tid som manager.

Med den nåværende sportslige krisen United befinner seg i, ser det imidlertid ut til at tiden kan begynne å renne ut for ten Hag, ettersom presset fortsetter å øke.

Erling Braut Haalands norske scoringsrekord på landslaget: En fotballhistorie i vekst

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -