Junker scoret for Glimt igjen!

385
Kasper Junker skal være på vei til medisinsk test. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Kasper Junker var tilbake fra start da Bodø/Glimt spilte treningskamp mot spanske Marbella. Kampen endte 2-2.

Nevnte Kasper Junker fikk Glimts første sjanse tidlig i kampen men fra fem meters hold fikk han sleivtreff og ballen gikk langt utenfor.

Nydelig Glimt-angrep
Etter drøye 14 minutters spill tok Glimt ledelsen 1-0 etter et nydelig angrep. Axel Lindahl fant Sondre Brustad Fet med en nydelig stikker. Fet slo ballen inn i feltet og der gjorde Kasper Junker ingen feil fra cirka syv meters hold. Han satte ballen kontant i nettet.

Etter en halvtimes spill utliknet Marbella til 1-1. Målet kom etter en feil idømt corner. Ballen ble slått inn i feltet. Fra 17 meters hold fikk en Marbella-spiller fulltreff og satte ballen i nettet.

Ulrik Saltnes scoret Glimts andre mål. Foto; Bjørn Marstrøm Johannessen. Fotballnerd.no

Saltnes headet inn 2-2
Erik Botheim erstattet Kasper Junker ved pause. Botheim fikk sin første sjanse etter 49 minutters spill. Han ble nydelig gjennomspilt og scoret enkelt. Dessverre for Glimt ble målet annullert for offside.

Marbella tok ledelsen 2-1 etter 56 minutters spill. Skuddet fra skrå vinkel gikk inn ved nærmeste stolpe. Kanskje burde Nikita Haikin tatt den ballen?

Etter 61 minutters spill headet Ulrik Saltnes inn 2-2 fra kort hold. Målet kom etter et flott forarbeid fra Sebastian Tounekti.

Marbella fikk en stor sjanse like før slutt, men Nikita Haikin gjorde en solid redning. Kampen endte med 2-2.